Choď na obsah Choď na menu
 


Volejbalová liga 2013/2014

 10. ročník Mestskej volejbalovej ligy  sa začal 30.11.2013 v telocvični SOŠ AW.

     10. ročník Mestskej volejbalovej ligy, ktorý sa začal 30.11.2013 v telocvični SOŠ AW sme v našom prvom zápase so SOŠ AW  vyhrali 3:2 na sety. Hrali sme tretí zápas v poradí, keď v prvom zápase vyhrali Sokoli nad Gymnáziom a v druhom zápase zasa Mesto nad DaD sv. Nikolaja. Hráme pod hlavičkou PSS, po našom prvom vyhratom sete bol zápas plný zvratov. Dotiahli sme to na piaty set, ktorý sme vyhrali 15:13. Hlavnú zásluhu na tom mal Viťo, ktorý zobral hlavnú zodpovednosť na seba. Na palubovke nás bolo rovno šesť, žiaden náhradník. O to bolo naše víťazstvo cennejšie. Nastúpili sme v zostave : Jana ako nahrávačka, Sašo bol druhým nahrávačom, blokari Martin a Viťo, smečiari Laďo a Ivan.  Tešíme sa už na ďalší zápas s Gymnáziom.

7.12.sme hráli druhý zápas v poradí s Gymnáziom. Zápas nám vôbec nevyšiel, zradilo nás nielen podanie /hlavne Laďa/, ale aj útok a hlavne príjem. Ešte prvý set vyzeral ako tak, hlavne hra. Druhý sme nezvládli a treti sa tiež ako tak dal pozerať. Konečný výsledok hovorí za všetko - 0:3 na sety.
Tretí zápas sa hral 21.12. proti DaD sv. Nikolaja, chlapci však nenastúpili, takže zápas skončil našou kontumáčnou  výhrou 3:0. Štvrtý zápas sa odohral už riadne po novom roku 18.1.2014 proti Sokolu Vydraň. Nastúpili sme s dvomi nahravačkami. Po prvom vysoko prehranom sete sme sa dokázali skoncentrovať a výrazne zlepšiť hru. Vyhráli sme ďalšie dva sety, ale po štvrtom prehratom sete nasledoval piaty-skrátený set. Ten sme nakoniec vyhrali 15:13 a celý zápas 3:2 na sety. Bol to náš jeden z najlepších kolektívnych výkonov, ak nie najlepší čo sme doteraz na všetkých ročnikoch volejbalovej ligy zahráli.    25.1. budeme hrať posledný zápas základnej časti proti družstvu Mesto Medzilaborce. Príďte nás povzbudiť.

Rozpis a výsledky tu : http://www.medzilaborce-urad.sk/joomla/images/stories/2013/Volejbal-priebeh/Priebeh_mestskej_ligy-volejbal.pdf